BENVINGUTS AL BLOC DE LA BIBLIOTECA DE L'INSTITUT JOSEP SERRAT I BONASTRE

Benvinguts al nou bloc de la biblioteca del nostre centre. Hem creat aquest espai amb l'objectiu que es converteixi en un lloc de trobada de tota la comunitat educativa.

La nostra finalitat és fomentar el gust per la lectura entre el nostre alumnat.

Hi podreu trobar enllaços d'interès, novetats lectores, recursos d'autoaprenentatge i activitats dutes a terme a la nostra biblioteca.





dimecres, 11 de maig del 2016

III MARATÓ DE LECTURA Les escoles de Sarrià - St Gervasi portem la lectura al carrer

Un altre any ens hem presentat a la III Marató de Lectura al carrer, organitzada pels serveis educatius del CRP de Sarrià-Sant Gervasi.
Des de la biblioteca (Anna Fajardo i Ruth Guinovart) i amb la supervisió de la professora de català, Soles Velázquez, els alumnes de 1r d'ESO  van participar, divendres 15 d'abril,  en aquesta jornada tan especial. Alguns d'aquests van estar preparant - amb anterioritat- el conte "Els veÏns beneïts" per a practicar la llengua oral.
L'activitat consistia en desenvolupar i potenciar la competència lectora.




Aquí teniu els moments viscuts més representatius de la jornada.
De fet, l'acte es va dividir en tres experiències per a promocionar la lectura:
En un primer moment, els alumnes van assistir a uns Plafons temàtics on s'hi exposaren activitats de tots els centres participatius a l'entorn de la lectura.




Després de la primera activitat, els nostres alumnes van guadir de l'espectacle "Viatge entre línies" a la Plaça Pere Figuera i Serra a càrrec de Gamber Tuni.




Finalment el nostre alumnat va participar, amb molt d'entusiasme i empenta, en la lectura del conte "Uns veïns beneïts". Aquí en teniu la mostra, gaudiu-ne...


Mil gràcies a tots els nostres lectors() que van encandilar al públic.
Fins a la propera...




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada